Over ons

Met veel ervaring adviseert en regelt Risk Security Holland de beveiliging voor bedrijven, objecten, evenementen en meer.

Ervaren en persoonlijk

Van kleine hotels en boutiques tot de grootste dance-events, Risk Security Holland regelt de beveiliging met gediplomeerd en ervaren personeel, altijd persoonlijk en gebaseerd op jarenlange ervaring. Als Risk zijn we gestart in 2003 maar onze ervaring gaat verder terug; de beide directeuren hebben hiervoor lange tijd bij de politie gewerkt.

Maatwerk in beveiliging; van advies t/m uitvoering

Behalve met ondersteuning door vakmensen in het beveiligingsvak is Risk Security Holland ook de partner bij de organisatie van de beveiliging. Met onze kennis adviseren we bedrijven en organisaties in de voorbereiding, bij het aanvragen van vergunningen, bij het uitwerken van beveiligingsplannen en veel meer. Een compleet pakket aan dienstverlening dus waarmee we maatwerk bieden aan elke opdrachtgever.

Complete dienstverlening

Risk Security Holland is van alle markten thuis. Onze gediplomeerde beveiligers zijn tactvol, gastvrij, vriendelijk en kiezen doortastend voor de beste aanpak in de meest uiteenlopende situatie. Daarnaast hebben we ook servicemedewerkers die ondersteunen bij de uitvoering van allerhande activiteiten; werkzaamheden die niet per se door beveiligers uitgevoerd hoeven te worden. Een complete dienstverlening waarmee we in elke sector en elke situatie de juiste mensen kunnen leveren.

Betrouwbaar en deskundig

Risk Security Holland bezit het Keurmerk Beveiliging en het Kwaliteitslabel Evenementenbeveiliging wat een garantie is voor een goede organisatie en de hoogste mate van integriteit. Ook zijn wij een erkend SBB-leerbedrijf en lid van de VBe NL, de brancheorganisatie voor het veiligheidsdomein. Met Risk Security weet u dus zeker dat u een betrouwbare partner treft die met kennis van zaken voor u klaarstaat.

Maak kennis met ons team

Robin Huisman

Planning

Petra Huijer

Administratie

Wilt u kennismaken of een offerte?

Wij zijn u graag van dienst. Neemt u contact met ons op?