Diensten van Risk Security Holland

Compleet en deskundig in beveiliging

Van kleine zakelijke evenementen tot grote dance-events en van luxe winkels op A1-locaties tot bedrijven op afgelegen industrieterreinen, met de diensten van Risk Security Holland bent u altijd verzekerd van een goede beveiliging. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en geschikt voor de locatie waarin ze actief zijn. Doortastend, representatief en klantgericht. Zodat de locatie veilig en prettig is voor u, uw medewerkers en bezoekers.

Meer dan beveiliging alleen

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor beveiligers van uw pand of evenement, maar we doen meer dan dat. Voor een goede beveiliging is maatwerk essentieel. Wij leveren dat, gebaseerd op een nauwkeurige risicoanalyse en een gedetailleerd beveiligingsplan. Heeft u dat nog niet of weet u niet hoe de beveiliging het meest optimaal geregeld kan worden? Dan zijn wij er om u daarin te adviseren. Vraag het ons, we denken graag met u mee.

Risk Security - Objectbeveiliging - Objectbeveiligers - Hotelbeveiliging

Objectbeveiliging

Van kantoorpanden en hotels tot bedrijven op industrieterreinen. Onze beveiligers en hondengeleiders verrichten alle werkzaamheden om uw object te beveiligen.

Risk Security - Boutique-Winkelbeveiliging

Boutiquebeveiliging

Met representatieve, doortastende beveiligers zorgen wij voor een veilige omgeving waarin uw klanten aangenaam kunnen winkelen. Voor luxe boutiques op A1-locaties.

Risk Security - Beveiligingspersoneel - Evenementbeveiliging - Beveiliger - Toegangscontrole

Evenementbeveiliging

Van concerten tot kleine, zakelijke evenementen. Wij regelen de beveiliging met gastvrije, ervaren beveiligers. Ook voor crowdmanagement en advies.

Risk Security - Servicemedewerkers

Servicemedewerkers

Hands-on, vriendelijk en altijd met een glimlach; met praktische ondersteuning zorgen onze servicemedewerkers voor een optimale beleving tijdens elk evenement.

Risk Security - Persoonsbeveiliging - Beveiligers

Persoonsbeveiliging

Beveilig uzelf of uw naasten met professionele persoonsbeveiliging door goed getrainde, ervaren beveiligers. Altijd maatwerk, altijd discreet.

Risk Security - Transportbeveiliging van goederen en documenten

Transportbeveiliging

Voor een veilig vervoer van uw waardevolle lading binnen Europa verzorgen wij de transportbeveiliging.

Onze dienstverlening staat nooit stil!

De diensten van Risk Security Holland stemmen we af op uw wensen. Of u nu overdag beveiliging van uw evenement nodig heeft, nachtbewaking bij een object of hotel of mensen die leeftijdscontroles uitvoeren, u kunt op ons rekenen. Wij zijn altijd beschikbaar en altijd bereikbaar. Stel ons uw vraag of vertel wat de plannen zijn en we staan klaar om mee te denken.

Risk Security Holland - Diensten - Beveiliging - Service medewerkers - Hospitality - Host - Hostess

Wilt u kennismaken of een offerte?

Wij zijn u graag van dienst. Neemt u contact met ons op?