Persoonsbeveiliging

Beveilig uzelf of uw naasten met professionele persoonsbeveiliging door goed getrainde, ervaren beveiligers. Altijd maatwerk, altijd discreet.

Persoonsbeveiliging door Risk Security Holland

Heeft u persoonlijk te maken met een bedreigende situatie? Kies dan voor de professionele persoonsbeveiliging van Risk Security Holland. Onze ervaren en goed getrainde persoonsbeveiligers zijn discreet en zorgen voor een veilige omgeving waarbinnen u uw werkzaamheden en privéactiviteiten zo veel als mogelijk kunt laten doorgaan.

Van afpersing tot en met chantage of geweld

Steeds meer mensen hebben tegenwoordig te maken met onveilige en ongewenste situaties die een inbreuk vormen op hun persoonlijke en/of professionele levenssfeer. Van afpersing en stalking tot geweld, chantage of pogingen daartoe. Wij staan u dan bij met professionele persoonsbeveiliging, afgestemd op uw situatie.

Risk Security - Persoonsbeveiliging: discretie en maatwerk – ervaren beveiligers

Maatwerk

Bij een persoonlijke bedreiging is elke situatie uniek. Daarom maken we altijd een plan van aanpak op maat, waarbij we de beveiliging afstemmen op uw situatie, de bedreiging en uw wensen ten aanzien van uw dagelijkse bezigheden. Met maatwerk in persoonsbeveiliging minimaliseren we voor u de risico’s.

Discretie in beveiliging

Naast de beveiliging van de persoon of personen staan discretie en uw privacy bij ons voorop. We houden bijvoorbeeld zoveel als mogelijk rekening met uw wensen ten aanzien van uw dagelijkse werkzaamheden en privéactiviteiten. De werkzaamheden die wij moeten uitvoeren in het kader van de persoonsbeveiliging, bespreken we ook vooraf met u.

Getrainde en ervaren persoonsbeveiligers

De persoonsbeveiligers van Risk Security zijn ervaren en goed getraind. Zij hebben veelal ervaring opgedaan bij overheidsdiensten in binnen- en buitenland. Bovendien zijn ze erop getraind om proactief, snel en adequaat op te treden als de situatie daarom vraagt.

Preventieve observatie

Naast persoonsbeveiliging bieden we ook preventieve observatie aan. We houden dan opvallend en onopvallend een oogje in het zeil en kunnen gelijktijdig belangrijke informatie verzamelen. Met deze manier van beveiliging is de inbreuk op uw privacy minimaal.

Technische beveiliging

Aanvullend op de persoonsbeveiliging of op preventieve observatie kunnen we ook technische beveiliging voor u realiseren. Dat kan met bijvoorbeeld het installeren van camera’s en met track-and-trace systemen. Door de juiste combinatie van beveiliging voor u samen te stellen, creëren we een optimale situatie die recht doet aan de bedreiging en voor u zo veilig en comfortabel mogelijk is.

Voor de beveiliging van personen: Risk Security Holland

Zeker bij persoonsbeveiliging moet u kunnen rekenen op een deskundige aanpak en ervaren beveiligers. En bij Risk Security Holland vindt u beide. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner waar u in een bedreigende situatie altijd op durft te vertrouwen? Dan nodigen we u uit om met ons contact op te nemen. We staan voor u klaar.

Meer beveiliging door Risk Security Holland

Risk Security Holland is een ervaren en betrouwbare partner in beveiliging op elk niveau en in veel sectoren. Onze gediplomeerde medewerkers zijn doortastend, tactvol en gastvrij. Voor elke situatie en elke sector hebben wij de juiste aanpak en juiste mensen. Vraag het ons als u ook beveiliging nodig heeft voor onder andere: transportevenementen, hotels, boutiquewinkels of servicemedewerkers voor een evenement.

Risk Security Holland - Diensten - Beveiliging - Service medewerkers - Hospitality - Host - Hostess

Wilt u kennismaken of een offerte?

Wij zijn u graag van dienst. Neemt u contact met ons op?