Evenementenbeveiliging

Van grote dance-events tot kleine, zakelijke evenementen, wij regelen de beveiliging met gastvrije, ervaren beveiligers.

Evenementenbeveiliging door Risk Security Holland

Van grote dance-events tot kleinere zakelijke evenementen, Risk Security Holland verzorgt er de evenementenbeveiliging. Met ervaren, representatieve en gastvrije beveiligers die elke bezoeker vriendelijk ontvangen maar vooral ieders veiligheid van begin tot einde waarborgen.

Van beveiligingsplan t/m vergunningsaanvraag

Wij leveren niet alleen de mensen voor de beveiliging van uw evenement, als we er vroeg bij betrokken worden ondersteunen we u ook bij de voorbereiding ervan. Met advies en concrete hulp kunt u op ons rekenen bij het uitwerken van het beveiligingsplan, het maken van een risicoanalyse, overleg met gemeente en politie en bij het ondersteunen van de vergunningsaanvraag. Onze jarenlange ervaring in elk facet van evenementenbeveiliging staat met het inhuren van Risk Security Holland ook tot uw beschikking.

Risk Security - Evenementenbeveiliging - Evenementbeveiliger - Hondengeleider

Extra services

Wat voor evenement u ook organiseert, er zijn altijd meer mensen nodig dan beveiligers alleen. En veel van die aanvullende services leveren wij ook. Zoals mensen voor de EHBO, verkeersregelaars, servicemedewerkers, brandwachten en veel meer. Van de organisatie tot en met de uitvoering kunt u op ons rekenen.

Crowdmanagement

Essentieel bij een groot evenement is het crowdmanagement. Vandaar dat wij ook daarin voorzien met goed getrainde crowdmanagers. Zij kunnen vooraf aan het event een capaciteits- en risicoanalyse maken en weten wat er moet gebeuren om een evenement veilig en snel te ontruimen.

Standaard felexibel

Hoe goed en gedetailleerd een evenement ook voorbereid wordt, calamiteiten of veranderingen zijn altijd mogelijk. Daarom is het onze standaardprocedure om bij elk beveiligingstraject persoonlijk in contact te blijven met de opdrachtgever. Is een aanpassing van de geplande inzet of werkwijze nodig? Wij voeren dat onmiddellijk door. Met Risk Security Holland verloopt de beveiliging van uw evenement soepel, effectief en vooral naar ieders tevredenheid.

Voor de beveiliging van uw evenement: Risk Security Holland

Met het Keurmerk Beveiliging en het Kwaliteitslabel Evenementenbeveiliging staan we garant voor de goede organisatie en de hoogste mate van integriteit. Wilt u ook de beste service in evenementenbeveiliging en ondersteuning bij de voorbereiding van uw evenement? Dan staan we bij Risk Security Holland voor u klaar.

Meer beveiliging door Risk Security Holland

Risk Security Holland is een ervaren en betrouwbare partner in beveiliging op elk niveau en in veel sectoren. Onze gediplomeerde medewerkers zijn doortastend, tactvol en gastvrij. Voor elke situatie en elke sector hebben wij de juiste aanpak en juiste mensen. Vraag het ons als u ook beveiliging nodig heeft voor onder andere: objecten, hotels of boutiquewinkels of andere servicemedewerkers voor uw evenement.

Risk Security - Persoonsbeveiliging - Beveiligers - Discreet

Wilt u kennismaken of een offerte?

Wij zijn u graag van dienst. Neemt u contact met ons op?