Transportbeveiliging

Voor een veilig vervoer van uw waardevolle lading binnen Europa verzorgen wij de transportbeveiliging.

Transportbeveiliging door Risk Security Holland

Moet uw waardevolle lading binnen Europa vervoerd worden? Daarvoor schakelt u Risk Security Holland in. Wij zorgen er met transportbeveiliging voor dat uw goederen of belangrijke documenten veilig op de plek van bestemming aankomen.

Beveiliging voor goederen en documenten

Of het nu waardevolle goederen zijn of heel belangrijke documenten, onze beveiligers zorgen ervoor dat ze veilig van A naar B vervoerd kunnen worden. Met onopvallende voertuigen rijden we met uw transport mee en observeren het transport van begin tot eind. Ook als we daarbij, binnen Europa, grenzen moeten passeren.

Risk Security - Transportbeveiliging van goederen en documenten, in Europa

Constant contact

Tijdens het transport houden we contact met de chauffeur van het voertuig. En als u dat wenst, houden we ook u op de hoogte van de gang van zaken. De transportbeveiliging is daarmee een geruststelling voor u en voor de chauffeur!

Toezicht tijdens rustpauzes

Zeker bij lange ritten zal de chauffeur rustpauzes moeten nemen. En dat kan ook gewoon. Onze beveiligers houden tijdens die rustpauzes toezicht op de lading zodat de chauffeur daarna uitgerust weer op weg kan. Want ook dat is belangrijk voor een veilig transport.

Risk Security - Transportbeveiliging - Transport - Waardevolle goederen en documenten

Transportbegeleiding

Gebeurt er toch iets tijdens de begeleiding van het transport? Ook dan kunt u op de transportbeveiligers van Risk Security rekenen. Zij slaan direct alarm bij de autoriteiten en schakelen de hulpdiensten in. Ook wordt u als opdrachtgever direct en duidelijk geïnformeerd over de calamiteit. En als het kan, zullen ze optreden om uw transport veilig te stellen en te houden.

Voor de beveiliging van uw transport: Risk Security Holland

Voor al uw waardevolle transporten kunt u rekenen op de deskundige en goed getrainde beveiligers van Risk Security Holland. Wij staan voor u klaar om ook uw lading te begeleiden en te beveiligen onderweg naar de bestemming. Wilt u dat ook voor uw volgende transport? Laat het ons weten.

Meer beveiliging door Risk Security Holland

Risk Security Holland is een ervaren en betrouwbare partner in beveiliging op elk niveau en in veel sectoren. Onze gediplomeerde medewerkers zijn doortastend, tactvol en gastvrij. Voor elke situatie en elke sector hebben wij de juiste aanpak en juiste mensen. Vraag het ons als u ook beveiliging nodig heeft voor onder andere: evenementen, objecten of hotels en servicemedewerkers voor een evenement.

Risk Security Holland - Diensten - Beveiliging - Service medewerkers - Hospitality - Host - Hostess

Wilt u kennismaken of een offerte?

Wij zijn u graag van dienst. Neemt u contact met ons op?