Servicemedewerkers

Hands-on, vriendelijk en altijd met een glimlach; onze servicemedewerkers geven uw bezoekers de optimale ervaring van uw event.

Servicemedewerkers door Risk Security Holland

Met onze hands-on servicemedewerkers regelen wij de uitvoerende werkzaamheden op uw evenement of locatie. Werkzaamheden die niet noodzakelijkerwijs door een beveiliger gedaan hoeven te worden. Gastvrij, vriendelijk en efficiënt zorgen de servicemedewerkers van Risk Security Holland voor een soepel verloop en een prettige ervaring voor uw gasten.

Van leeftijdscontrole t/m ontvangst bij de receptie

Onze servicemedewerkers zijn veelzijdig, sociaal, dienstverlenend, praktisch en ondernemend. Met een echte hands-on mentaliteit dragen ze bij aan een veilige en gastvrije situatie op uw locatie. Ze kunnen zowel zelfstandig servicegerichte werkzaamheden uitvoeren als assisteren bij diverse activiteiten zoals kaartjes scannen, leeftijdscontroles, armbandjes uitdelen, bezoekers ontvangen vanachter de receptie, verkeersregelaars en veel meer. Alles wat nodig is om bijvoorbeeld een evenement soepel en gastvrij te laten verlopen.

Risk Security - Servicemedewerkers - Service met een glimlach

Service met een glimlach

Vaak zijn de servicemedewerkers de eerste dienstverlener die uw klanten zien. En zij zorgen er dan ook voor dat uw bezoekers met een goed gevoel verder gaan. De ontvangst is met een glimlach en de service vriendelijk en klantgericht. De servicemedewerkers van Risk Security Holland zorgen voor de perfecte beleving van uw event.

Optimale samenwerking tussen beveiliging en service

Op evenementen hebben beveiligers alle aandacht nodig voor hun werkzaamheden. Laat u dan de servicegerichte werkzaamheden door servicemedewerkers uitvoeren en u bent verzekerd van een goed beveiligde locatie en een plek waar uw gasten vriendelijk ontvangen worden. Risk Security Holland denkt hierin graag met u mee en zorgt ervoor dat de werkzaamheden van beveiliging en serviceverlening optimaal op elkaar ingesteld worden voor een soepel en goed verloop.

Voor een goede dienstverlening op uw evenement: Risk Security Holland

Wilt u ook een soepel en goed georganiseerd evenement? Dan kiest u voor de servicemedewerkers van Risk Security Holland. Met onder meer het Kwaliteitslabel Evenementenbeveiliging staan we garant voor de goede organisatie en de hoogste mate van integriteit. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag het ons gerust.

Meer beveiliging door Risk Security Holland

Risk Security Holland is een ervaren en betrouwbare partner in beveiliging op elk niveau en in veel sectoren. Onze gediplomeerde medewerkers zijn doortastend, tactvol en gastvrij. Voor elke situatie en elke sector hebben wij de juiste aanpak en juiste mensen. Vraag het ons als u ook beveiliging nodig heeft voor onder andere: evenementen, objecten, hotels of boutiques.

Risk Security Holland - Diensten - Beveiliging - Service medewerkers - Hospitality - Host - Hostess

Wilt u kennismaken of een offerte?

Wij zijn u graag van dienst. Neemt u contact met ons op?